Vihreämmän tulevaisuuden puolesta

Tiimi

Ville Saarelainen

Toimitusjohtaja

Yrityksen toimitusjohtaja Ville Saarelainen on toiminut pitkään yrittäjänä ja tutkinut kuituhampun kaupallistamisen mahdollisuuksia. Hänellä on erittäin laaja asiantuntijaverkosto, minkä avulla rakentaa Hemkan liiketoimintaa ja asiakas- ja kumppanisuhteita.

Heikki Huhtanen

Tuotantoteknologia

Heikki on kuidutusteknologioiden, luonnonkuitujen sekä tekstiilikuitujen ja karstausprosessien asiantuntija. Heikki vastaa Hemkan tuotantoteknologian kartoittamisesta ja optimoinnista.

Juhana Kauppi

Viljely

Juhana on Hemkan viljely- ja tuotantopäällikkö. Hänellä on kokemusta hampunviljelystä ja yrittäjyydestä vuodesta 2014. Juhana vastaa viljelysopimuksista ja tuotannon logistiikasta.

Matti Keisala

Sadonkorjuu ja logistiikka

Matti on ammattilaiskoneurakoitsija, jolla on vuosien kokemus hampunkorjuusta. Matti omistaa useita hampunkorjuuseen soveltuvia koneita ja hänellä on laaja alihankintaverkosto. Hänellä on myös laitteet ja kalusto Hemkan logistiikkatarpeisiin.

Lars Hästö

CFO

Lars on kirjanpidon ammattilainen. Tämän lisäksi hänellä on vahvat IT-taidot ja erilaisten toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmien tuntemus. Lars on entinen talousjohtaja suuresta monikansallisessa maatalousyrityksestä.

Eerik Klemetti

Liiketoiminnan kehittäminen

Eerik on liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jolla on kokemusta kasvu- ja startup-yrityksistä. Lisäksi hänellä on laaja kokemus kestävään kehitykseen ja ilmastoon liittyvien asioiden johtamisesta eri toimialoilla. Hänen vastuullaan on liiketoiminnan kehittäminen.

Jarkko Hankaa

Lakiasiat

Jarkko on liikejuridiikan ammattilainen. Hän on kokenut neuvonantaja arvopaperimarkkina- ja yritystransaktioissa sekä osake- että lainarahoitusjärjestelyissä sekä niihin liittyvissä yritys- ja sopimusjärjestelyissä. Hänellä on vuosien kokemus lakimiehenä erilaisista kansainväliseen liike- ja yhtiö-oikeuteen liittyvistä toimeksiannoista.

Marko Ruokonen

Tehdasteknologia ja energia

Marko is experiences in matters related to design, waste heat, energy flows and gases. His responsibility is to efficiently optimize the by-process heats and energy usage. His task also includes the construction of decentralized district heating production in the longer term.

Panu Isokangas

Tuotekehitys & Markkinointi

Panulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2009 vähittäis- ja verkkokaupan aloilta. Vuodesta 2015 lähtien hän on työskennellyt suurten teollisten investointien projektinhallintatehtävissä.

Juha Uusitalo

Viljelytutkimus ja kehitys

Juhalla on yli 30 vuoden kokemuksen kasvibiologiasta, siemen- ja maataloustuotteiden kaupasta sekä kasvinjalostuksesta. Juhan rooli on oikeiden lajikkeiden valinta sekä lajikekehitys ja kansainvälisten maataloustoimijoiden yhteistyöverkoston välinen ylläpito.